Het kantoor

Smit Advocatuur Valkenburg aan de Geul is gestart op 1 mei 2010.  Hoewel Smit Advocatuur een jong kantoor is, de naamgeefster van kantoor, mw. mr. Mariëtte Smit, is al sinds 1996 werkzaam in de juridische dienstverlening en vanaf 1999 in de advocatuur. Ook werkte zij tijdens haar studie bij de Stichting Rechtswinkel te Meerssen, van welk bestuur zij geruime tijd deel uit maakte.

Mw. mr. Smit is afgestudeerd op handels- en ondernemingsrechtelijk gebied alsook op internationaalrechtelijk gebied en zij is werkzaam in de algemene rechtspraktijk. Dit betekent dat zij zakelijke en particulieren opdrachtgevers door de jaren heen geadviseerd heeft en geprocedeerd over problemen op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht en burenrecht.

Ook een uitstapje naar het recht van de ons omringende landen is gezien de geografische ligging van het kantoor niet uitgesloten en is mw. mr. Smit niet vreemd.

Tevens is mw. mr. Smit echtscheidingsmediator en lid van de vFas, de specialistenvereniging voor familierechtadvocaten en echtscheidingsmediators.

Bij Smit Advocatuur worden zowel ondernemers als particulieren op een deskundige wijze bijgestaan. Uiteraard gebeurt dit bij een juridische procedure, maar Smit Advocatuur is ook betrokken bij juridische advisering en ter voorkoming van geschillen.

Uitgangspunt voor de dienstverlening is het realiseren van een passende oplossing voor de opdrachtgever. Daarbij worden duidelijke afspraken gemaakt over de te verrichten werkzaamheden en daaraan verbonden kosten.

Ook schroomt Smit Advocatuur niet om deskundigen op andere gebieden te benaderen en daarmee samen te werken in het belang van de zaak. Een netwerk van deskundigen staat Smit Advocatuur ter beschikking.

Verder hecht Smit Advocatuur aan een goede relatie met haar opdrachtgevers. Uit de jarenlange ervaring van mw. mr. Smit blijkt dat haar betrokkenheid resulteert in een vruchtbare samenwerking.

Smit Advocatuur is een deskundig en betrokken no-nonsense kantoor!  Met recht kan gesteld worden dat de dienstverlening gekenmerkt wordt door een rechttoe-rechtaan-mentaliteit!

Geef een reactie